Over ons

Alles draait om uw financiële welzijn.

Waar het allemaal om draait.

Geen wachtlijst. Goede begeleiding. Een professionele organisatie die in uw belang denkt en handelt. Pecunia Bewind staat altijd voor u klaar en plannen graag snel een afspraak in.

Diana Ajeks Fraser - Pecunia Bewind
Diana Ajeks-Fräser

Eigenaar

"Je moet controle krijgen over je geld of het gebrek eraan zal je voor altijd beheersen." - Dave Ramsey

Mijn visie

Hoe kan iemand het innerlijke leven van een client, begrijpen zonder zijn financiële situatie te kennen?

Tijdens 22 jaar werkervaring bij de rijks- en lokale overheid en uitvoeringsinstanties in de sociale zekerheidssector, heb ik de kans gekregen om de samenleving, met name het sociale domein, vanuit diverse invalshoeken te ervaren. In mijn loopbaan werd ik steeds bewogen door juist de mensen die zogezegd vielen ‘tussen wal en schip’. Als gemeentelijke schuldhulpverlener was ik niet altijd in de positie om structureel iets voor deze mensen te betekenen. 

Een belangrijk principe in mijn werk is gelijkwaardigheid. In de zin van de ander, die medemens is, te benaderen in oprechtheid, zonder (voor)oordeel en respecteren zoals die is.

In 2013 besloot ik mijn kennis en jarenlange ervaring in het oplossen van problematische schulden in te zetten voor de meest kwetsbaren, zo nodig preventief. Pecunia Bewind werd opgericht om cliënten te helpen naar een gezonde (zelfstandige) financiële positie en om kennis te delen.

Winkelwagen